Welkom

Co-Tech® is gespecialiseerd in een unieke isolatietechniek op basis van thermische reflectie of thermoreflectie.

Opgelet : het product "co-tech" wordt in Vlaanderen nog "niet" aanvaard voor de epb regelwetgeving omdat er geen R waarde kan aangegeven worden Wij hebben wel de vergelijkende offiele testen van 2 gelijke woningen , 1 met traditonele isolatie en 1 met co-tech isolatie , waarin vergelijking wordt gemaakt van energie verbruik , van daaruit bepaalden we de isolatiewaarde !!!!! ( De testen zijn gebeurt in Frankrijk door een onpartijdig instituut ) .Deze zijn op verzoek verkrijgbaar.

Ook al is de toepassing ervan eenvoudig en zijn gebruik wijd verspreid, blijft thermoreflectie het resultaat van ver gevorderd onderzoek. Gebruikt in hoog-technologische sectoren zoals die van lucht-en ruimtevaart waar de thermische belastingen extreem zijn, wordt de thermoreflectie ook toegepast door de voedingsindustrie, in farmaceutica en autoindustrie.

Wat is thermoreflectie?

Thermoreflectie of thermische reflectie is het vermogen om warmte of koude terug te kaatsten onder vorm van golven. Om dit verschijnsel te begrijpen moet men weten dat de omliggende energie (bv zonne-energie) zich verspreidt dankzij elektromagnetische golven. Dit is thermische straling. Al naargelang van het type van oppervlakte dat de golven tegenkomen, zullen ze weerkaatst ofwel geabsorbeerd worden.

In tegenstelling tot de dikke isolatiematerialen die door absorptie werken, zullen de Co-Tech® isoleerproducten de golven weerkaatsen, en zo dus ook warmte en koude.

De isolatieprincipes door thermoreflectie.

Met een reflectie van 88% en maar 12% absorptie, is aluminium een van de beste thermoreflecterende isolatoren.

Traditionele isolatie
Isolatie met Co-Tech®

© Co-Tech
New Bativel NV, Hellestraat 87, 1800 vilvoorde
info@co-tech.be

Gecreëerd door my-websitebuilder.com