Links

Diverse

Bouw-Verbouw-Wijzer!
Zoekt u informatie omtrent voorschriften of reglementen?

Dan bent u op de juiste plaats bij Bouw-Verbouw-Wijzer.

De Bouw-Verbouw-Wijzer is de wegwijzer naar alle informatie, zowel voor de bouwer of verbouwer alsook voor de professionele vakman. De Bouw-Verbouw-Wijzer geeft een methode om elkaar op een eenvoudige manier te vinden.

My-Websitebuilder

De bouwer van deze site.

My-Websitebuilder is een geïntegreerd systeem voor webontwikkeling en hosting dat toelaat om krachtige, functionele websites tot stand te brengen aan een betaalbare prijs.


Federaties

Energie: minder is beter
Ecopower helpt haar coöperanten graag energie besparen. Dat scheelt een pak centen voor uzelf én C02 voor het leefmilieu. Door minder te verbruiken kan Ecopower dan weer méér mensen groene stroom gaan leveren. Ook dat is goed.

Energiecharter voor de Bouwsector
Uit studies van de Europese federatie van isolatieproducenten (EURIMA) blijkt dat ons huizenbestand op dezelfde niveau geïsoleerd wordt als in landen rond de Middellandse Zee. Onze huizen zijn nochtans onze derde huid, die ons tegen weer-  en klimaatsinvloeden beschermen.

Minder energie ,meer comfort
Energiezuinig bouwen en verbouwen

Woon gerust,kies bewust

In het kader van de campagne ‘woon gerust, kies bewust’ kent het NBV de Palm en Cactus toe aan een initiatief dat mens- en milieuvriendelijk wonen respectievelijk het meest bevordert en het meest belemmert. Acht initiatieven werden door het NBV genomineerd.


Premies

Energie sparen
Premies voor energiesparende toepassingen© Co-Tech
New Bativel NV, Hellestraat 87, 1800 vilvoorde
info@co-tech.be

Gecreëerd door my-websitebuilder.com